E32-868T30S


  • [Interface]: UART
  • [RF IC]: SX1276
  • [Frequency]: 868MHz
  • [Power]: 30dBm
  • [Distance]: 8.0km
  • [Size]: 24*43mm
  • [Packing]: SMD
  • [Antena]: IPX / Stamp
  • [Feature]: LoRa spread spectrum, RFIC SX1276
  • Detail produk

    Tags Product

    E32-TTL-100_01E32(868T30S)-933

    Brand

    Ebyte

    RF IC

    SX1276

    model

    E32-868T30S

    Interface

    UART

    Power

    30dBm

    Distance

    8000m

    jinis antena

    IPX / bolongan Stamp

    frekuensi

    868MHz (862 - 893MHz)

    E32-868T30S is a wirel ess transceiver module based on SX1276 from SEMTECH(can be transmitter and receiver both). It adopts LoRa spread spectrum technology, with this technology the transmitting distance and penetration ability of the module improved more than 1 times compared with traditional FSK.The module features FEC (forward error correction) algorithm, which ensure it’s good anti-interference ability.

    英文版 E32 (868T30S) _02

    英文版 E32 (868T30S) _03英文版 E32 (868T30S) _04

    paramèter Umum

    jinis antena

    IPX / bolongan Stamp

    50Ω impedansi

    suhu operasi

    -40 ~ 85 ℃

    bahan Industrial

    asor operasi

    10% ~ 90%

    asor relatif, Ora kondensasi

    suhu Storage

    -40 ~ 125 ℃

    bahan Industrial

    Size

    24 * 43mm

    -

    bobot

    6G

    -

    konektor

    1 * 7 * 2.54mm

    Plug-in

    operasi Range

    About 8000m

    Clear and open area, 30dBm, antenna gain: 5dBi, height: 2m

    antarmuka Komunikasi

    UART

    8N1,8E1,8O1, Wolung jinis UART Rate baud, saka 1200 kanggo 115200 bps (Default: 9600)

    mode Driving

    UART

    Bisa diatur kanggo push-narik / narik dhuwur, mbukak-saluran

    dawa ngirim

    512 bita buffer

    58 bita saben paket

    nampa dawa

    512 bita buffer

    58 bita saben paket

    paramèter Listrik

    frekuensi Band

    862 - 893MHz

    Default: 868.0MHz, channel:32, Recommending frequency: 868±5MHz

    voltase sumber

    3.3 - 5.2V DC

    Wigati: voltase luwih saka 5.2V pareng

    voltase Komunikasi

    3.3V

    Ngusulake voltase: 3.3V, nganti 5.2V

    daya ngirim

    30dBm (1W)

    About 1W

    rate data Air

    0.3 ~ 19.2kbps

    -

    siyaga saiki

    5.0uA

    M1 = 1, M0 = 1 (Mode 3)

    ngirim saiki

    600mA / 30dBm

    -

    nampa saiki

    14mA / 3.3V

    Mode 0, Mode 1

    Sensitivity

    -138dBm / 0.3kbps

    Sensitivity wis boten apa karo tingkat baud utawa wektu

    英文版 E32 (868T30S) _05

     

    Pin No.

    item pin

    arah pin

    aplikasi

    1

    M0

    input

    Bisa nganggo M1 & arep mode operasi papat.

    (Banget narik-up)

    Ngambang ora diijini, bisa lemah.

    2

    M1

    input

    Bisa nganggo M0 & arep mode operasi papat.

    (Banget narik-up)

    Ngambang ora diijini, bisa lemah.

    3

    RXD

    input

    TTL UART masukan, nyambung eksternal (MCU, PC) TXD output pin.

    Bisa diatur minangka mbukak-saluran utawa input narik-up.

    4

    TXD

    output

    TTL UART hasil, nyambung external RXD (MCU, PC) pin input.

    Bisa diatur minangka mbukak-saluran utawa push-narik output

    5

    aux

    input

    Kanggo nunjukaké status apa modul kang & wakes munggah ing MCU external. Sajrone prosedur timer mriksa initialization, pin ing hasil tingkat kurang. Bisa diatur minangka output mbukak-saluran utawa push-narik output (ngambang wis diijini).

    6

    VCC

    input

    referensi voltase modul. Power supply 2.6V ~ 5.5V DC

    7

    GND

    input

    Ground

    8

    RESET

    input

    Reset pin nalika program wis loading (ngambang, kedhaftar ora kudu nyambung)

    9

    GND

    input

    Ground pin nalika program wis loading (ngambang, kedhaftar ora kudu nyambung)

    10

    Swim

    input

    Swim pin nalika program wis loading (ngambang, kedhaftar ora kudu nyambung)

    11

    + 3.3V

    input

    Power supply pin nalika program wis loading (ngambang, kedhaftar ora kudu nyambung)

    12

    PB3

    Input / Output

    NC pin, kudu ngambang, ora disambungake (kanggo pembangunan luwih)

    13

    PB1

    Input / Output

    NC pin, kudu ngambang, ora disambungake (kanggo pembangunan luwih)

    14

    PB0

    Input / Output

    NC pin, kudu ngambang, ora disambungake (kanggo pembangunan luwih)

    15

    GND

    Ground

    16

    GND

    Ground

    17

    GND

    Ground

    18

    ANT

    output

    konektor antena (output tingkat dhuwur, 50 karakteristik impedansi)


    串口 应用 - 无

    E32-TTL-100_07


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !