E43-433T13S


  • [Interface]: UART
  • [RF IC]: -
  • [Frequency]: 433MHz
  • [Power]: 13dBm
  • [Distance]: 0.65km
  • [Size]: 18.5*13mm
  • [Packing]: SMD
  • [Antena]: IPX / Stamp
  • [Feature]: Small size,cost effective
  • Detail produk

    Tags Product

    E32-TTL-100_01E43-433T13S_01

    Brand

    Ebyte

    RF IC

    CC1101

    model

    E43-433T13S

    Interface

    UART

    Power

    13dBm

    Distance

    650m

    jinis antena

    IPX / Stamp

    frekuensi

    433MHz (425 ~ 440.75MHz)

    E43-433T13S punika modul rf nirkabel karo kinerja biaya super dhuwur dirancang dening Chengdu Ebyte. Wis 4 mode operasi lan 2 cara ngirim, kang wis dadi ciri dhewe, cocok kanggo macem-macem aplikasi. Kanthi testing ketat sadurunge pabrik, E43-433T13S sampurna ndhukung aplikasi industri, njupuk linuwih lan konsistensi saka produksi kumpulan.

    E43-433T13S_03E43-433T13S_04E43-433T13S_02

    paramèter Umum

    jinis antena

    IPX / Stamp

    50Ω impedansi

    suhu operasi

    -40 ~ 85 ℃

    -

    asor operasi

    10% ~ 90%

    asor relatif, Ora kondensasi

    suhu Storage

    -40 ~ 125 ℃

    -

    Size

    18,5 * 13mm

    -

    bobot

    0.93g

    rata-rata bobot

    konektor

    SMD

    SMD

    operasi Range

    650m

    daya, antena gain: 5dBi, dhuwur:> 2m, tingkat data online: 2.4kbps

    antarmuka Komunikasi

    UART

    8N1, 8E1, 8O1, Wolung jinis UART Rate baud saka 1200 kanggo 115200 bps

    support RSSI

    -105 ~ - 20dBm

    Golek rincian liyane ing <CC2541 lembar data>

    dawa ngirim

    80 bita buffer

    40 bita saben paket

    nampa dawa

    80 bita buffer

    40 bita saben paket

    paramèter Listrik

    frekuensi Band

    433MHz

    Default 433MHz, saluran: 64

    voltase sumber

    1.8 ~ 3.6V DC

    3.3V dianjurake, voltase luwih saka 3.6V pareng

    voltase Komunikasi

    3.3V

    Bentenipun karo voltase sumber kudu kurang saka 0.3V kanggo ngurangi konsumsi daya

    daya ngirim

    13dBm

    About 20mW, Four tingkat pilihan (3,7,10,13dBm)

    rate data Air

    1.2kbps

    Bisa diatur kanggo 1.2, 2.4, 4.8, 9.6kbps

    siyaga saiki

    2uA

    M1 = 1, M0 = 1 (Mode 3)

    ngirim saiki

    30mA @ 13dBm

    Power supply kudu liwat 100mA

    nampa saiki

    14.5mA

    mode 0

    Sensitivity

    -109dBm @ 2.4kbps

    Sensitivity wis boten apa karo serial baud rateor wektu

    E43-433T13S_05

    Pin No.

    item pin

    arah pin

    aplikasi pin

    1

    GND

    input

    lemah kabel, nyambung menyang referensi daya lemah.

    2

    GND

    input

    lemah kabel, nyambung menyang referensi daya lemah.

    3

    GND

    input

    lemah kabel, nyambung menyang referensi daya lemah.

    4

    GND

    input

    lemah kabel, nyambung menyang referensi daya lemah.

    5

    GPIO1

    -

    Kumambang mung. Sambungan electrical external punika boten pareng.

    6

    Ninja

    input

    input TTL, nyambung menyang external TXD output pin.

    7

    TX

    output

    output TTL, nyambung menyang external RXD output pin.

    8

    aux

    output

    Kanggo nuduhaké statusé apa modul.

    9

    GND

    input

    lemah kabel, nyambung menyang referensi daya lemah.

    10

    VCC

    input

    sumber daya positif 2.8V-3.6V

    11

    RSTb

    input

    penuntun aktif tingkat kurang lan bisa kumambang nalika free.

    12

    C2D

    -

    Kumambang mung. Sambungan electrical external punika boten pareng.

    13

    GND

    input

    lemah kabel, nyambung menyang referensi daya lemah.

    14

    M2

    -

    Kumambang mung. Sambungan electrical external punika boten pareng.

    15

    M1

    Input (banget narik-up)

    Bisa nganggo M1 & arep mode operasi papat.
    Ngambang ora diijini, bisa lemah.

    16

    M0

    Input (banget narik-up)

    Bisa nganggo M0 & arep mode operasi papat.
    Ngambang ora diijini, bisa lemah.

    17

    GND

    input

    lemah kabel, nyambung menyang referensi daya lemah.

    18

    ANT

    output

    antarmuka Antena (sinyal output frekuensi dhuwur, 50ohm impedansi)

    公司 简介 2


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !