【2018CES】 Ebyte nuduhake riyaya

The 2018CES akeh-diantisipasi miwiti resmi ing Las Vegas, US ing Jan 9 (Beijing Time:. 10thJan). Nyebar area luwih saka 10 pameran ing Las Vegas, ing CES mbukak kanggo njaba, panutup area liwat 200,000.00m². Ebyte uga gabungan thisexhibition lan gained akeh swantun pujian saka kanca manca lan media.

Kang dadi wakil saka China Electronics, Ebyte nuduhake produk kita Newest donya kabèh lan gained akeh pujian.

20181161717278610

20181161717284373

20181161717308566

jangkoan Media

 

20181161728338883

Kanthi excellentquality, aplikasi sing wiyar saka produk lan presentation profesional kita, Ebyte kathah pengunjung kene. Ing wektu sing padha, Reporters warta lokal kasengsem ing lan teka kanggo Interview. Staff kita diterangno sawetara industri-leadingproducts, kayata aplikasi saka 433M transmisi data lengkap-duplex ing UAV, Zigbee ad-hoc, dawa kadohan 20km lan dhuwur-kacepetan modem transmisi data, lan kuwat anti-gangguan frekuensi-hopping modul.

Akeh merek lan Ebyte ndeleng grand wusana bebarengan

 

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Key


Post wektu: Jan-17-2018
WhatsApp Online Chat !