E32-915T30S


 • [Ndërfaqja]: UART
 • [RF IC]: SX1276
 • [Frekuenca]: 915MHz
 • [Energji]: 30dBm
 • [Distanca]: 8.0km
 • [Size]: 24*43mm
 • [Paketimi]: SMD
 • [Antena]: IPX / Stamp
 • [Klasa]: LoRa spread spectrum Continuous transmiss
 • Detail Product

  Produkt Tags

  E32-TTL-100_01E32(915T30S)-933

  markë

  Ebyte

  RF IC

  SX1276

  model

  E32-915T30S

  Interface

  UART

  pushtet

  30dBm

  distancë

  8000m

  type Antena

  IPX / Stamp vrimë

  frekuencë

  915MHz (900 ~ 931MHz)

  E32-915T30S (former E44-TTL-1W) is a 1W wireless transceiver module with LoRa spread-spectrum technology, it operates at 900~931MHz (Default: 915MHz), It is based on original imported RFIC SX1276 of SEMTECH with transparent transmission is available and TTL level. The module adopts LoRa spread-spectrum technology, which means the transmitting distance is much longer than before. The advantages of this module is more concentrated power density and better anti-interference performance.

  英文版 E32 (868T30S) _02

  英文版 E32 (868T30S) _03英文版 E32 (868T30S) _04

  parametrat e përgjithshme

  type Antena

  IPX / Stamp vrimë

  50Ω rezistencë e plotë

  temperatura operative

  -40 ~ + 85 ℃

  klasën industriale

  lagështia operativ

  10% ~ 90%

  lagështia relative, pa kondensim

  temperatura Storage

  -40 ~ + 125 ℃

  klasën industriale

  madhësi

  24 * 43mm

  pa SMA

  peshë

  8.3g

  pa SMA

  Connector

  1 * 7 * 2.54mm

  Prizë

  Diapazoni

  rreth 8000m

   Zona e qartë dhe të hapur, 30dBm, antenë të fituar: 5dBi, lartësia: 2m

  ndërfaqe komunikimi

  UART

  8N1,8E1,8O1, Tetë llojet e UART baud norma, nga 1200 deri në 115200 bps (default: 9600)

  Driving Mode

  UART

  Mund të konfigurohet për të push-pull / tërheqje të lartë, të hapur-ikjen

  gjatësia e transmetimit

  512 bajt buffer

  58 bajt per pakete

  marrja e gjatësi

  512 bajt buffer

  58 bajt per pakete

  parametrat elektrik

  Frekuenca Band

  900 ~ 931MHz

  Varg Frekuenca: 900 ~ 931MHz, Channel: 32

  tensionit të furnizimit me

  2.8 ~ 5.5V DC

  5V është e rekomanduar

  tension komunikimi

  3.3V

  Rekomanduar Voltage: 3.3V, 5.2V deri në

  transmetimit të energjisë

  30dBm (1 W)

  Rreth 1W

  Shkalla e të dhënave Air

  2.4kbps

  6 nivel opsional (0.3,1.2,2.4,4.8,9.6,19.2kbps)

  Standby aktuale

  6.0uA

  M1 = 1, M0 = 1 (Metoda 3)

  transmetimin e tanishme

  680mA në 20dBm

  I propozuar furnizimit me energji elektrike aktuale është jo më pak se 1.5A

  marrja e tanishme

  15mA

  Metoda 0, Metoda 1

  ndjeshmëri

  -138dbm në 0.3kbps

  Ndjeshmëria ka asgjë për me norma baud ose kohë vonesë

  英文版 E32 (868T30S) _05

   

  Pin No.

  pika Pin

  drejtimi Pin

  Aplikacion

  1

  M0

  të dhëna

  Punojnë me M1 dhe të vendosë katër modes operative.

  (I dobët pull-up)

  Lundrues nuk është e lejuar, mund të jetë terren.

  2

  M1

  të dhëna

  Punojnë me M0 dhe të vendosë katër modes operative.

  (I dobët pull-up)

  Lundrues nuk është e lejuar, mund të jetë terren.

  3

  RXD

  të dhëna

  inputeve TTL UART, lidhet me të jashtëm (MCU, PC) TXD pin prodhimit.

  Mund të konfigurohet si të hapur-ikjen ose pull-up input.

  4

  TXD

  prodhim

  rezultatet TTL UART, lidhet me të jashtëm RXD (MCU, PC) pin input.

  Mund të konfigurohet si e hapur-ikjen ose push-tërheq prodhimit

  5

  AUX

  të dhëna

  Për të treguar statusin e punës modulit & zgjohet në MCU jashtëm. Gjatë procedurës së vetë-kontrollit inicializimit, pin nxjerr nivel të ulët. Mund të konfigurohet si output hapur ikjes ose shtytje-tërhequr dalje (lundrues është e lejuar).

  6

  KQV-së

  të dhëna

  referencë e tensionit të modulit. Furnizimi me energji elektrike 2.6V ~ 5.5V DC

  7

  GND

  të dhëna

  terren

  8

  RESET

  të dhëna

  Reset pin kur programi është loading (lundrues, përdoruesit nuk kanë nevojë për të lidhur)

  9

  GND

  të dhëna

  pin Ground kur programi është loading (lundrues, përdoruesit nuk kanë nevojë për të lidhur)

  10

  notuar

  të dhëna

  Notuar pin kur programi është loading (lundrues, përdoruesit nuk kanë nevojë për të lidhur)

  11

  + 3.3V

  të dhëna

  pin furnizimit me energji elektrike, kur programi është loading (lundrues, përdoruesit nuk kanë nevojë për të lidhur)

  12

  PB3

  Hyrje dalje

  NC pin, duhet të lundrues, nuk janë të lidhura (për zhvillimin e mëtejshëm)

  13

  PB1

  Hyrje dalje

  NC pin, duhet të lundrues, nuk janë të lidhura (për zhvillimin e mëtejshëm)

  14

  PB0

  Hyrje dalje

  NC pin, duhet të lundrues, nuk janë të lidhura (për zhvillimin e mëtejshëm)

  15

  GND

  terren

  16

  GND

  terren

  17

  GND

  terren

  18

  ANT

  prodhim

  lidhës antenë (output të nivelit të lartë, 50 rezistencë e plotë karakteristike)


  串口 应用 - 无

  E32-TTL-100_07


 • Previous:
 • Next:

 • Related Products

  WhatsApp Online Chat !