E43-433T13S


 • [Ndërfaqja]: UART
 • [RF IC]: -
 • [Frekuenca]: 433MHz
 • [Energji]: 13dBm
 • [Distanca]: 0.65km
 • [Size]: 18.5*13mm
 • [Paketimi]: SMD
 • [Antena]: IPX / Stamp
 • [Klasa]: Small size,cost effective
 • Detail Product

  Produkt Tags

  E32-TTL-100_01E43-433T13S_01

  markë

  Ebyte

  RF IC

  CC1101

  model

  E43-433T13S

  Interface

  UART

  pushtet

  13dBm

  distancë

  650

  type Antena

  IPX / Stamp

  frekuencë

  433MHz (425 ~ 440.75MHz)

  E43-433T13S është një modul pa tel RF me performancë super të lartë me kosto të projektuar nga Chengdu Ebyte. Ajo ka 4 mënyrën operativ dhe 2 metodat e transmetimit, e cila ka është e karakteristikat e veta, të përshtatshme për aplikim të ndryshme. Me testim të rreptë para fabrikës, E43-433T13S përkryer mbështet aplikim industrial, duke siguruar besueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e prodhimit grumbull.

  E43-433T13S_03E43-433T13S_04E43-433T13S_02

  parametrat e përgjithshme

  type Antena

  IPX / Stamp

  50Ω rezistencë e plotë

  temperatura operative

  -40 ~ + 85 ℃

  -

  lagështia operativ

  10% ~ 90%

  lagështia relative, pa kondensim

  temperatura Storage

  -40 ~ + 125 ℃

  -

  madhësi

  18.5 * 13mm

  -

  peshë

  0.93g

  Pesha mesatare

  Connector

  SMD

  SMD

  Diapazoni

  650

  pushtet, antenë të fituar: 5dBi, lartësia:> 2 milion, norma e të dhënave të ajrit: 2.4kbps

  ndërfaqe komunikimi

  UART

  8N1, 8E1, 8O1, Tetë llojet e UART baud votuarat vetëm nga 1200 deri në 115200 bps

  mbështetja RSSI

  -105 ~ - 20dBm

  Gjej më shumë detaje mbi <CC2541 datasheet>

  gjatësia e transmetimit

  80 bajt buffer

  40 bytes për paketë

  marrja e gjatësi

  80 bajt buffer

  40 bytes për paketë

  parametrat elektrik

  Frekuenca Band

  433MHz

  433MHz paracaktuar, kanali: 64

  tensionit të furnizimit me

  1.8 ~ 3.6V DC

  3.3V është e rekomanduar, tension të lartë se 3.6V është e ndaluar

  tension komunikimi

  3.3V

  Dallimi me tensionit të furnizimit duhet të jetë më pak se 0.3V për të reduktuar konsumin e energjisë

  transmetimit të energjisë

  13dBm

  Rreth 20MW, katër niveli fakultative (3,7,10,13dBm)

  Shkalla e të dhënave Air

  1.2kbps

  Mund të konfigurohet në 1.2, 2.4, 4.8, 9.6kbps

  Standby aktuale

  2UA

  M1 = 1, M0 = 1 (Metoda 3)

  transmetimin e tanishme

  30mA @ 13dBm

  Furnizimi me energji elektrike duhet të jetë mbi 100ma

  marrja e tanishme

  14.5mA

  Mode 0

  ndjeshmëri

  -109dBm @ 2.4kbps

  Ndjeshmëria nuk ka të bëjë me baud serial rateor kohën

  E43-433T13S_05

  Pin No.

  pika Pin

  drejtimi Pin

  aplikimi Pin

  1

  GND

  të dhëna

  tela terren, të lidhur në tokë referimi pushtet.

  2

  GND

  të dhëna

  tela terren, të lidhur në tokë referimi pushtet.

  3

  GND

  të dhëna

  tela terren, të lidhur në tokë referimi pushtet.

  4

  GND

  të dhëna

  tela terren, të lidhur në tokë referimi pushtet.

  5

  GPIO1

  -

  Qarkulloi vetëm. Çdo lidhje e jashtme elektrike është e ndaluar.

  6

  RX

  të dhëna

  input TTL, lidhur me të jashtëm TXD pin prodhimit.

  7

  TX

  prodhim

  output TTL, lidhur me të jashtëm Rxd pin prodhimit.

  8

  AUX

  prodhim

  Për të treguar statusin e punës të modulit.

  9

  GND

  të dhëna

  tela terren, të lidhur në tokë referimi pushtet.

  10

  KQV-së

  të dhëna

  furnizimit me energji pozitive 2.8V-3.6V

  11

  RSTb

  të dhëna

  shkon në shtëpi aktive e nivelit të ulët dhe mund të qarkulloi kur free.

  12

  C2D

  -

  Qarkulloi vetëm. Çdo lidhje e jashtme elektrike është e ndaluar.

  13

  GND

  të dhëna

  tela terren, të lidhur në tokë referimi pushtet.

  14

  M2

  -

  Qarkulloi vetëm. Çdo lidhje e jashtme elektrike është e ndaluar.

  15

  M1

  Input (i dobët pull-up)

  Punojnë me M1 dhe të vendosë katër modes operative.
  Lundrues nuk është e lejuar, mund të jetë terren.

  16

  M0

  Input (i dobët pull-up)

  Punojnë me M0 dhe të vendosë katër modes operative.
  Lundrues nuk është e lejuar, mund të jetë terren.

  17

  GND

  të dhëna

  tela terren, të lidhur në tokë referimi pushtet.

  18

  ANT

  prodhim

  Ndërfaqja antenë (frekuenca lartë prodhimi sinjal, 50ohm rezistencë e plotë)

  公司 简介 2


 • Previous:
 • Next:

 • Related Products

  WhatsApp Online Chat !