E32-868T30S


  • [Panganteur]: UART
  • [RF IC]: SX1276
  • [Frékuénsi]: 868MHz
  • [Power]: 30dBm
  • [Jarak]: 8.0km
  • [Ukuran]: 24*43mm
  • [Packing]: SMD
  • [Antenna]: IPX / Perangko
  • [Feature]: LoRa spread spectrum, RFIC SX1276
  • jéntré produk

    Tags produk

    E32-TTL-100_01E32(868T30S)-933

    merek

    Ebyte

    RF IC

    SX1276

    model

    E32-868T30S

    panganteur

    UART

    kakuatan

    30dBm

    jarak

    8000m

    tipe anteneu

    IPX / liang Perangko

    prekuensi

    868MHz (862 - 893MHz)

    E32-868T30S is a wirel ess transceiver module based on SX1276 from SEMTECH(can be transmitter and receiver both). It adopts LoRa spread spectrum technology, with this technology the transmitting distance and penetration ability of the module improved more than 1 times compared with traditional FSK.The module features FEC (forward error correction) algorithm, which ensure it’s good anti-interference ability.

    英文版 E32 (868T30S) _02

    英文版 E32 (868T30S) _03英文版 E32 (868T30S) _04

    parameter umum

    tipe anteneu

    IPX / liang Perangko

    50Ω impedansi

    hawa operasi

    -40 ~ + 85 ℃

    kelas Industrial

    kalembaban operasi

    10% ~ 90%

    kalembaban dulur, No kondensasi

    hawa gudang

    -40 ~ + 125 ℃

    kelas Industrial

    ukuran

    24 * 43mm

    -

    beurat

    6g

    -

    panyambung

    1 * 7 * 2.54mm

    Nyolok-di

    operasi Range

    ngeunaan 8000m

    Clear and open area, 30dBm, antenna gain: 5dBi, height: 2m

    panganteur komunikasi

    UART

    8N1,8E1,8O1, Dalapan jinis UART Laju baud, ti 1200 nepi ka 115200 bps (Default: 9600)

    modeu nyetir

    UART

    Bisa ngonpigurasi nyorong-tarikan / tarikan tinggi, muka-solokan

    panjangna pamancar

    512 bait panyangga

    58 bait per paket

    narima panjang

    512 bait panyangga

    58 bait per paket

    parameter listrik

    frékuénsi Band

    862 - 893MHz

    Default: 868.0MHz, channel:32, Recommending frequency: 868±5MHz

    tegangan suplai

    3.3 - 5.2V DC

    Catetan: tegangan luhur batan 5.2V geus dilarang

    tegangan komunikasi

    3.3V

    Recommending tegangan: 3.3V, nepi ka 5.2V

    kakuatan ngalirkeun

    30dBm (1W)

    ngeunaan 1W

    Laju data hawa

    0,3 ~ 19.2kbps

    -

    sayaga ayeuna

    5.0uA

    M1 = 1, M0 = 1 (Mode 3)

    ngalirkeun ayeuna

    600mA / 30dBm

    -

    narima ayeuna

    14mA / 3.3V

    Modeu 0, modeu 1

    lemes parasaanana

    -138dBm / 0.3kbps

    Sensitipitas boga nganggur teu jeung laju baud atanapi timing

    英文版 E32 (868T30S) _05

     

    Pin No.

    item pin

    arah pin

    aplikasi

    1

    M0

    ngasupkeun

    Gawekeun M1 & mutuskeun nu modus operasi opat.

    (Lemah pull-up)

    Floating teu diwenangkeun, bisa taneuh.

    2

    M1

    ngasupkeun

    Gawekeun M0 & mutuskeun nu modus operasi opat.

    (Lemah pull-up)

    Floating teu diwenangkeun, bisa taneuh.

    3

    RXD

    ngasupkeun

    TTL UART inputs, nyambung ka éksternal (MCU, PC) TXD kaluaran pin.

    Bisa ngonpigurasi sakumaha buka-solokan atawa input tarik-up.

    4

    TXD

    hasil

    TTL UART outputs, nyambung ka éksternal RXD (MCU, PC) pin input.

    Bisa ngonpigurasi sakumaha buka-solokan atawa nyorong-tarik output

    5

    AUX

    ngasupkeun

    Pikeun nunjukkeun status kerja modul urang & wakes nepi si MCU éksternal. Salila prosedur diri cek initialization, pin anu outputs tingkat low. Bisa ngonpigurasi sakumaha kaluaran buka-solokan atawa nyorong-tarik kaluaran (ngambang nu diwenangkeun).

    6

    VCC

    ngasupkeun

    rujukan tegangan modul. Kakuatan suplai 2.6V ~ 5.5V DC

    7

    GND

    ngasupkeun

    tanah

    8

    Reset

    ngasupkeun

    Reset pin lamun program ieu loading (ngambang, pamaké teu kedah nyambung)

    9

    GND

    ngasupkeun

    Taneuh pin lamun program ieu loading (ngambang, pamaké teu kedah nyambung)

    10

    ngojay

    ngasupkeun

    Ngojay pin lamun program ieu loading (ngambang, pamaké teu kedah nyambung)

    11

    + 3.3V

    ngasupkeun

    catu daya pin lamun program ieu loading (ngambang, pamaké teu kedah nyambung)

    12

    PB3

    Input / Kaluaran

    NC pin, perlu ngambang, teu nyambung (pikeun ngembangkeun salajengna)

    13

    PB1

    Input / Kaluaran

    NC pin, perlu ngambang, teu nyambung (pikeun ngembangkeun salajengna)

    14

    PB0

    Input / Kaluaran

    NC pin, perlu ngambang, teu nyambung (pikeun ngembangkeun salajengna)

    15

    GND

    tanah

    16

    GND

    tanah

    17

    GND

    tanah

    18

    ANT

    hasil

    konektor anteneu (output tingkat tinggi, 50 ciri impedansi)


    串口 应用 - 无

    E32-TTL-100_07


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !