E32-915T30S


  • [Panganteur]: UART
  • [RF IC]: SX1276
  • [Frékuénsi]: 915MHz
  • [Power]: 30dBm
  • [Jarak]: 8.0km
  • [Ukuran]: 24*43mm
  • [Packing]: SMD
  • [Antenna]: IPX / Perangko
  • [Feature]: LoRa spread spectrum Continuous transmiss
  • jéntré produk

    Tags produk

    E32-TTL-100_01E32(915T30S)-933

    merek

    Ebyte

    RF IC

    SX1276

    model

    E32-915T30S

    panganteur

    UART

    kakuatan

    30dBm

    jarak

    8000m

    tipe anteneu

    IPX / liang Perangko

    prekuensi

    915MHz (900 ~ 931MHz)

    E32-915T30S (former E44-TTL-1W) is a 1W wireless transceiver module with LoRa spread-spectrum technology, it operates at 900~931MHz (Default: 915MHz), It is based on original imported RFIC SX1276 of SEMTECH with transparent transmission is available and TTL level. The module adopts LoRa spread-spectrum technology, which means the transmitting distance is much longer than before. The advantages of this module is more concentrated power density and better anti-interference performance.

    英文版 E32 (868T30S) _02

    英文版 E32 (868T30S) _03英文版 E32 (868T30S) _04

    parameter umum

    tipe anteneu

    IPX / liang Perangko

    50Ω impedansi

    hawa operasi

    -40 ~ + 85 ℃

    kelas Industrial

    kalembaban operasi

    10% ~ 90%

    kalembaban dulur, No kondensasi

    hawa gudang

    -40 ~ + 125 ℃

    kelas Industrial

    ukuran

    24 * 43mm

    tanpa SMA

    beurat

    8.3g

    tanpa SMA

    panyambung

    1 * 7 * 2.54mm

    Nyolok-di

    operasi Range

    ngeunaan 8000m

     Jelas tur kabuka wewengkon, 30dBm, anteneu gain: 5dBi, jangkungna: 2m

    panganteur komunikasi

    UART

    8N1,8E1,8O1, Dalapan jinis UART Laju baud, ti 1200 nepi ka 115200 bps (Default: 9600)

    modeu nyetir

    UART

    Bisa ngonpigurasi nyorong-tarikan / tarikan tinggi, muka-solokan

    panjangna pamancar

    512 bait panyangga

    58 bait per paket

    narima panjang

    512 bait panyangga

    58 bait per paket

    parameter listrik

    frékuénsi Band

    900 ~ 931MHz

    rentang frékuénsi: 900 ~ 931MHz, Channel: 32

    tegangan suplai

    2.8 ~ 5.5V DC

    5V disarankeun

    tegangan komunikasi

    3.3V

    Recommending tegangan: 3.3V, nepi ka 5.2V

    kakuatan ngalirkeun

    30dBm (1W)

    ngeunaan 1W

    Laju data hawa

    2.4kbps

    6 Tingkat pilihan (0.3,1.2,2.4,4.8,9.6,19.2kbps)

    sayaga ayeuna

    6.0uA

    M1 = 1, M0 = 1 (Mode 3)

    ngalirkeun ayeuna

    680mA di 20dBm

    catu daya ayeuna diusulkeun henteu kirang ti 1.5A

    narima ayeuna

    15mA

    Modeu 0, modeu 1

    lemes parasaanana

    -138dbm di 0.3kbps

    Sensitipitas boga nganggur kalawan laju baud atanapi waktos reureuh

    英文版 E32 (868T30S) _05

     

    Pin No.

    item pin

    arah pin

    aplikasi

    1

    M0

    ngasupkeun

    Gawekeun M1 & mutuskeun nu modus operasi opat.

    (Lemah pull-up)

    Floating teu diwenangkeun, bisa taneuh.

    2

    M1

    ngasupkeun

    Gawekeun M0 & mutuskeun nu modus operasi opat.

    (Lemah pull-up)

    Floating teu diwenangkeun, bisa taneuh.

    3

    RXD

    ngasupkeun

    TTL UART inputs, nyambung ka éksternal (MCU, PC) TXD kaluaran pin.

    Bisa ngonpigurasi sakumaha buka-solokan atawa input tarik-up.

    4

    TXD

    hasil

    TTL UART outputs, nyambung ka éksternal RXD (MCU, PC) pin input.

    Bisa ngonpigurasi sakumaha buka-solokan atawa nyorong-tarik output

    5

    AUX

    ngasupkeun

    Pikeun nunjukkeun status kerja modul urang & wakes nepi si MCU éksternal. Salila prosedur diri cek initialization, pin anu outputs tingkat low. Bisa ngonpigurasi sakumaha kaluaran buka-solokan atawa nyorong-tarik kaluaran (ngambang nu diwenangkeun).

    6

    VCC

    ngasupkeun

    rujukan tegangan modul. Kakuatan suplai 2.6V ~ 5.5V DC

    7

    GND

    ngasupkeun

    tanah

    8

    Reset

    ngasupkeun

    Reset pin lamun program ieu loading (ngambang, pamaké teu kedah nyambung)

    9

    GND

    ngasupkeun

    Taneuh pin lamun program ieu loading (ngambang, pamaké teu kedah nyambung)

    10

    ngojay

    ngasupkeun

    Ngojay pin lamun program ieu loading (ngambang, pamaké teu kedah nyambung)

    11

    + 3.3V

    ngasupkeun

    catu daya pin lamun program ieu loading (ngambang, pamaké teu kedah nyambung)

    12

    PB3

    Input / Kaluaran

    NC pin, perlu ngambang, teu nyambung (pikeun ngembangkeun salajengna)

    13

    PB1

    Input / Kaluaran

    NC pin, perlu ngambang, teu nyambung (pikeun ngembangkeun salajengna)

    14

    PB0

    Input / Kaluaran

    NC pin, perlu ngambang, teu nyambung (pikeun ngembangkeun salajengna)

    15

    GND

    tanah

    16

    GND

    tanah

    17

    GND

    tanah

    18

    ANT

    hasil

    konektor anteneu (output tingkat tinggi, 50 ciri impedansi)


    串口 应用 - 无

    E32-TTL-100_07


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !