E43-433T13S


  • [Panganteur]: UART
  • [RF IC]: -
  • [Frékuénsi]: 433MHz
  • [Power]: 13dBm
  • [Jarak]: 0.65km
  • [Ukuran]: 18.5*13mm
  • [Packing]: SMD
  • [Antenna]: IPX / Perangko
  • [Feature]: Small size,cost effective
  • jéntré produk

    Tags produk

    E32-TTL-100_01E43-433T13S_01

    merek

    Ebyte

    RF IC

    CC1101

    model

    E43-433T13S

    panganteur

    UART

    kakuatan

    13dBm

    jarak

    650m

    tipe anteneu

    IPX / Perangko

    prekuensi

    433MHz (425 ~ 440.75MHz)

    E43-433T13S nyaéta modul RF nirkabel kalayan unjuk ongkos super tinggi dirancang ku Chengdu Ebyte. Cai mibanda 4 mode operasi sarta 2 padika pamancar, nu boga éta ciri sorangan, cocog pikeun sagala rupa aplikasi. Kalawan nguji ketat saméméh pabrik, E43-433T13S sampurna ngarojong aplikasi industri, mastikeun reliabiliti jeung konsistensi produksi tumpak.

    E43-433T13S_03E43-433T13S_04E43-433T13S_02

    parameter umum

    tipe anteneu

    IPX / Perangko

    50Ω impedansi

    hawa operasi

    -40 ~ + 85 ℃

    -

    kalembaban operasi

    10% ~ 90%

    kalembaban dulur, No kondensasi

    hawa gudang

    -40 ~ + 125 ℃

    -

    ukuran

    18,5 * 13mm

    -

    beurat

    0.93g

    rata beurat

    panyambung

    SMD

    SMD

    operasi Range

    650m

    kakuatan, anteneu gain: 5dBi, jangkungna:> 2m, laju data hawa: 2.4kbps

    panganteur komunikasi

    UART

    8N1, 8E1, 8O1, Dalapan jinis UART Laju baud tina 1200 nepi 115200 bps

    rojongan RSSI

    -105 ~ - 20dBm

    Manggihan rinci langkung lengkep ihwal <CC2541 datasheet>

    panjangna pamancar

    80 bait panyangga

    40 bait per paket

    narima panjang

    80 bait panyangga

    40 bait per paket

    parameter listrik

    frékuénsi Band

    433MHz

    Standar 433MHz, kanal: 64

    tegangan suplai

    1,8 ~ 3.6V DC

    3.3V disarankeun, tegangan luhur batan 3.6V geus dilarang

    tegangan komunikasi

    3.3V

    Beda jeung tegangan suplai kedah kirang ti 0.3V pikeun ngurangan konsumsi kakuatan

    kakuatan ngalirkeun

    13dBm

    Ngeunaan 20mW, Opat tingkat pilihan (3,7,10,13dBm)

    Laju data hawa

    1.2kbps

    Bisa ngonpigurasi ka 1.2, 2.4, 4.8, 9.6kbps

    sayaga ayeuna

    2uA

    M1 = 1, M0 = 1 (Mode 3)

    ngalirkeun ayeuna

    30mA @ 13dBm

    catu daya kudu jadi leuwih 100mA

    narima ayeuna

    14.5mA

    modeu 0

    lemes parasaanana

    -109dBm @ 2.4kbps

    Sensitipitas boga nganggur teu jeung serial baud rateor timing

    E43-433T13S_05

    Pin No.

    item pin

    arah pin

    aplikasi pin

    1

    GND

    ngasupkeun

    kawat taneuh, nyambung ka rujukan kakuatan taneuh.

    2

    GND

    ngasupkeun

    kawat taneuh, nyambung ka rujukan kakuatan taneuh.

    3

    GND

    ngasupkeun

    kawat taneuh, nyambung ka rujukan kakuatan taneuh.

    4

    GND

    ngasupkeun

    kawat taneuh, nyambung ka rujukan kakuatan taneuh.

    5

    GPIO1

    -

    Floated wungkul. Sagala sambungan éléktrik éksternal anu dilarang.

    6

    RX

    ngasupkeun

    input TTL, nyambung ka éksternal TXD kaluaran pin.

    7

    TX

    hasil

    output TTL, nyambung ka éksternal RXD kaluaran pin.

    8

    AUX

    hasil

    Pikeun nunjukkeun status digawé di modul nu.

    9

    GND

    ngasupkeun

    kawat taneuh, nyambung ka rujukan kakuatan taneuh.

    10

    VCC

    ngasupkeun

    catu daya positif 2.8V-3.6V

    11

    RSTb

    ngasupkeun

    homing aktif di tingkat lemah sareng tiasa floated lamun gratis.

    12

    C2D

    -

    Floated wungkul. Sagala sambungan éléktrik éksternal anu dilarang.

    13

    GND

    ngasupkeun

    kawat taneuh, nyambung ka rujukan kakuatan taneuh.

    14

    M2

    -

    Floated wungkul. Sagala sambungan éléktrik éksternal anu dilarang.

    15

    M1

    Input (lemah pull-up)

    Gawekeun M1 & mutuskeun nu modus operasi opat.
    Floating teu diwenangkeun, bisa taneuh.

    16

    M0

    Input (lemah pull-up)

    Gawekeun M0 & mutuskeun nu modus operasi opat.
    Floating teu diwenangkeun, bisa taneuh.

    17

    GND

    ngasupkeun

    kawat taneuh, nyambung ka rujukan kakuatan taneuh.

    18

    ANT

    hasil

    panganteur anteneu (sinyal kaluaran frekuensi tinggi, 50ohm impedansi)

    公司 简介 2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !