【2018CES】 Ebyte nembongkeun salametan éta

The 2018CES loba-diantisipasi dimimitian resmi di Las Vegas, AS on Jan 9 (Beijing Time:. 10thJan). Nyebarkeun aréa leuwih ti 10 paméran di Las Vegas, anu CES kabuka pikeun di luar, ngawengku hiji wewengkon leuwih 200,000.00m². Ebyte ogé ngagabung thisexhibition jeung massana loba unanimously pujian ti babaturan asing na média.

Salaku wawakil Cina Electronics, Ebyte némbongkeun produk newest kami ka sakabeh dunya jeung massana loba puji.

20181161717278610

20181161717284373

20181161717308566

sinyalna Media

 

20181161728338883

Jeung excellentquality, aplikasi lega produk na presentasi profésional urang, Ebyte katarik teuing datang ka dieu. Dina waktu nu sarua, di wartawan warta lokal museurkeun sarta sumping ka wawancara. staf kami dipedar sababaraha industri-leadingproducts, kayaning aplikasi tina 433M pangiriman data full-duplex dina UAV, Zigbee ad-hoc, jarak jauh 20km na-speed tinggi modem pangiriman data, sarta kuat anti gangguan frékuénsi-hopping modul.

Loba merek na Ebyte ningali grand kasempetan babarengan

 

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star


Pos waktos: Jan-17-2018
WhatsApp Online Chat !